Denimkorsett för kvinnor KAFFE Fallulah

Denimkorsett för kvinnor KAFFE Fallulah

Börjar på: 856,38 kr

685,10 kr

-20%
Slimma ner din figur med KAFFE Fallulah kvinnors denimkorsett. Ett måste från märket för en trendig och elegant look.

Slut i lager

Beskrivning

Denimkorsett för kvinnor KAFFE Fallulah

Upptäck den nya Jean-korsetten för kvinnor KAFFE Fallulah, ett måste för alla kvinnor som vill ha en trendig och feminin look. Designad av märket KAFFE, kombinerar denna korsett perfekt stil och komfort för att ge dig en elegant, sofistikerad silhuett.

Korsetten är tillverkad av högkvalitativa material och har ett denimtyg som är både slitstarkt och mjukt att ta på. Detta plagg är perfekt för att framhäva dina kurvor samtidigt som du känner dig väl till mods hela dagen.

Designen på Women's Jean Corset KAFFE Fallulah är både modern och tidlös. Den har en sötaktig halsringning som framhäver bysten och en dragkedja i ryggen som gör det enkelt att ta på sig den. Dessutom gör de justerbara remmarna att du kan anpassa den efter dina önskemål för optimalt stöd.

Denna korsett kan bäras på en mängd olika sätt, beroende på ditt humör och tillfället. Du kan bära den med en läderkjol för en rockig och rebellisk look look, eller med en pennkjol för en mer elegant, sofistikerad stil. Du kan också bära den under en jacka för en mer avslappnad look, samtidigt som du behåller en touch av femininitet.

Women's Jean Corset KAFFE Fallulah är en riktig garderobsfavorit. Det är enkelt att skapa en mängd olika originella looks. Så att du kan vara i framkant av modet oavsett tillfälle.

Korsetten finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer. met framhäver varje feminin silhuett. Oavsett om du är smal eller frodig kommer den att anpassa sig perfekt till din kropp för optimal komfort.

Missa inte detta unika plagg och lägg till Women's Jean Corset KAFFE Fallulah till din kollektion redan idag. Beställ det idag och anta en trendig och elegant look i blinkningen av ett öga. Vänta inte längre, unna dig denna korsett som snabbt kommer att bli ett måste i din garderob.

Mer information

Varumärke KAFFE
Tillverkarens SKU 10508359-100168
Färg svart tvättad jeans
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1