Blus för kvinnor KAFFE Merle Amber

Blus för kvinnor KAFFE Merle Amber

Börjar på: 603,18 kr

185,35 kr

-69%
Visa din kvinnlighet med blusen KAFFE Merle Amber, för en elegant och trendig look. Perfekt för alla tillfällen.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 603,18 kr

185,35 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blus för kvinnor KAFFE Merle Amber

- typ: "Blus

Damblusen KAFFE Merle Amber är ett måste i varje kvinnas garderob. Med sitt kända varumärke KAFFE är denna blus designad för att framhäva den feminina silhuetten samtidigt som den erbjuder optimal komfort. Den eleganta, tidlösa designen gör den till ett mångsidigt plagg som kan bäras vid många tillfällen.

Blusen är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark. Den är tillverkad av mjukt tyg som andas för att du ska känna dig bekväm hela dagen. Blusens oklanderliga passform anpassar sig perfekt till alla kroppsformer och met framhäver feminina kurvor på ett subtilt sätt.

Stilen på blusen KAFFE Merle Amber är både chic och avslappnad, vilket gör den till ett perfekt val för en kontorsoutfit eller en utekväll med vänner. V-ringningen och de långa ärmarna ger en sofistikerad touch, medan den lösa, böljande passformen ger stor rörelsefrihet. Kombinera med byxor eller kjol för en elegant och feminin look look.

Den här blusen finns i flera storlekar och passar alla kroppsformer och framhäver din silhuett, oavsett storlek. Den bärnstensfärgade blusen ger din outfit en touch av värme och lyster, perfekt för vår- och sommarsäsongen. Blusen är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt och långvarigt val för din garderob.

Oavsett om du letar efter en outfit för en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller ett speciellt tillfälle, är KAFFE Merle Amber damblus ett måste. Dess tidlösa design och oklanderliga kvalitet gör den till ett plagg du kan räkna med för varje tillfälle. Lägg till den i din kollektion nu för att ge din garderob en touch av femininitet och elegans.

Mer information

Varumärke KAFFE
Tillverkarens SKU 10508008-105454
Färg svart/grön mossa
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1