Blus för kvinnor KAFFE Marita Amber

Blus för kvinnor KAFFE Marita Amber

Börjar på: 611,52 kr

458,61 kr

-25%
Upptäck damblusen KAFFE Marita Amber, det väsentliga för en feminin och elegant look. Skapad av varumärket KAFFE.

Slut i lager

Beskrivning

Blus för kvinnor KAFFE Marita Amber

Damblusen KAFFE Marita Amber är ett måste för alla kvinnor som vill ha en elegant och feminin stil. Blusen är designad av det berömda märket KAFFE och är resultatet av ett exceptionellt hantverk och en anmärkningsvärd känsla för detaljer.

Varumärket nom, Marita Amber, påminner både om bärnstenens mjukhet och värme och om den moderna kvinnans femininitet och modernitet. Denna blus förkroppsligar perfekt dessa värden, tack vare dess kvalitetsmaterial och oklanderliga design.

Som ett ledande modemärke vet KAFFE hur man skapar kläder som kombinerar komfort och stil. Blusen Marita Amber är inget undantag. Den är tillverkad av en blandning av bomull och polyester och är både mjuk att ta på och lätt att sköta. Den är också lätt och andas, vilket gör den perfekt för alla årstider.

Blusens design är helt enkelt oemotståndlig. Den runda kragen och de korta ärmarna ger en touch av enkelhet och sofistikering, medan den något smala passformen met förstärker den feminina silhuetten. Detaljen som gör hela skillnaden? Det broderade blommotivet på blusens framsida, som ger den en touch av nyckfullhet och charm.

Den här blusen kan bäras på många olika sätt, beroende på humör och aktiviteter. Den är perfekt för en avslappnad look med jeans och sneakers, eller för ett mer formellt tillfälle med en pennkjol och höga klackar. Oavsett vilken stil du har är Marita Amber blusen perfekt för alla situationer.

Förutom att vara ett elegant och mångsidigt plagg är denna blus också ett ansvarsfullt val. KAFFEengage använder hållbara material och respekterar etiska standarder i tillverkningen av sina kläder. Genom att köpa Marita Amber blusen stöder du ett varumärke som bryr sig om miljön och arbetarnas välbefinnande.

Kort sagt, KAFFE Marita Amber damblus är ett måste för alla kvinnor som letar efter kvalitet, komfort och stil. Med sin tidlösa design och omsorgsfulla finish kommer den snabbt att bli ett måste i garderoben. Så vänta inte längre med att lägga till detta unika plagg till din samling!

Mer information

Varumärke KAFFE
Tillverkarens SKU 10507710-104629
Färg svart/krita grafisk pri
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1