Långärmad T-shirt för kvinnor KAFFE Marin

Långärmad T-shirt för kvinnor KAFFE Marin

Börjar på: 305,46 kr

181,44 kr

-41%
Välj en chic och avslappnad look med den långärmade T-shirt för kvinnor KAFFE Marin. Upptäck kvaliteten och stilen hos varumärket KAFFE.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 305,46 kr

181,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad T-shirt för kvinnor KAFFE Marin

Långärmad T-shirt för kvinnor KAFFE Marin är ett måste för varje kvinnas garderob. Med sitt varumärke KAFFE erbjuder denna T-shirt inte bara unik stil utan också exceptionell kvalitet. Den är designad för kvinnor och omfamnar kroppens kurvor perfekt och met framhäver silhuetten.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativt tyg och är både mjuk och bekväm att bära. De långa ärmarna ger perfekt täckning för svalare dagar och kan också rullas upp för en avslappnad look. Den smala passformen ger en feminin touch samtidigt som den är bekväm.

T-shirtens design marin är tidlös och mångsidig. Den kan bäras med jeans för en avslappnad look eller med en kjol för en mer elegant look. De blå och vita ränderna ger en fräsch touch och är perfekta för alla tillfällen.

Den långärmade damt-shirten KAFFE Marin är också lätt att ta hand om. Den kan maskintvättas utan risk för att blekas eller bli skev. Det gör den till ett praktiskt och hållbart val för din garderob.

Oavsett om du är på väg till en semester vid havet eller bara letar efter en bekväm T-shirt för vardagsbruk, är KAFFE Marin långärmad T-shirt för kvinnor ett perfekt val. Med sin tidlösa stil och ojämförliga kvalitet kommer den snabbt att bli en basplagg i garderoben. Beställ nu och lägg till en touch av stilen marin till din outfit.

Mer information

Varumärke KAFFE
Tillverkarens SKU 10505902-100126
Färg ljusgrå melange
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång ärm
Antal per produkt 1