Blazer för kvinnor Vero Moda Liva

Blazer för kvinnor Vero Moda Liva

Börjar på: 367,16 kr

201,15 kr

-45%
Elegans och komfort förenas i damskor blazer Vero Moda Liva , för en touch av tidlös stil från Vero Moda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

201,15 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blazer för kvinnor Vero Moda Liva

blazer Vero Moda Liva är symbolen för sofistikering och elegans. Designad av det välkända varumärket Vero Moda, denna blazer är för den moderna, självsäkra kvinnan som vill lägga till en touch av stil i sin garderob.

Tillverkad av högkvalitativa material, denna blazer erbjuder en perfekt passform och en bekväm känsla. Varumärket Vero Moda är känt för sina högkvalitativa kläder och Liva blazer för kvinnor är inget undantag. Med sin klassiska, tidlösa design är blazer ett måste för alla kvinnor som vill hålla stilen i alla situationer.

blazer Vero Moda Liva finns i en rad olika färger, vilket gör den till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter en formell look för kontoret eller en avslappnad outfit för en utekväll med vännerna, är denna blazer perfekt för alla situationer.

Den smickrande feminina skärningen met framhäver silhuetten, medan snygga detaljer som guldknappar och praktiska fickor ger designen en sofistikerad touch. Denna blazer har också ett mjukt, bekvämt foder för komfort hela dagen.

Vero Moda är ett varumärke som prioriterar kvalitet och stil, och blazer Liva för damer är ett bevis på det. Oavsett om du är en upptagen affärskvinna eller en fashionista som letar efter ett tidlöst plagg till din garderob, kommer denna blazer garanterat att falla dig i smaken.

Med blazer Vero Moda Liva kan du enkelt skapa eleganta och sofistikerade looks. Bär den med skräddarsydda byxor och en skjorta för en professionell look look, eller med jeans och sneakers för en avslappnad, trendig stil.

Leta inte längre än blazer Vero Moda Liva för det perfekta tillskottet till din garderob. Med sin exceptionella kvalitet, tidlösa design och mångsidighet kommer denna blazer snabbt att bli ditt favoritplagg för alla tillfällen. Beställ din idag och gör ett stilsäkert statement med Vero Moda.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10294482-4309349
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS