Jeansjacka med smal passform för kvinnor Vero Moda Luna

Jeansjacka med smal passform för kvinnor Vero Moda Luna

Börjar på: 428,38 kr

246,81 kr

-42%
Upptäck den eleganta, moderna stilen hos Vero Moda Luna slim jeansjacka för damer. Perfekt för alla tillfällen.

Slut i lager

Beskrivning

Jeansjacka med smal passform för kvinnor Vero Moda Luna

Jeansjackan har länge varit en stapelvara i kvinnors garderober. Med sin tidlösa, mångsidiga stil kan den bäras under alla årstider och för alla tillfällen. Och den här slim-fit jeansjackan för damer från Vero Moda Luna är inget undantag.

Denna jeansjacka, designad av det kända märket Vero Moda, är den perfekta blandningen av komfort och mode. Den är tillverkad av högkvalitativ denim och är både mjuk och slitstark. Den smala passformen omsluter de kvinnliga kurvorna perfekt och met framhäver silhuetten.

Med fina detaljer som silverfärgade metallknappar och framfickor är den här jeansjackan både elegant och avslappnad. Den kan bäras öppen över en ledig outfit för en bohemisk look look, eller stängd över en klänning för en mer sofistikerad stil.

Denna slim-fit jeansjacka för kvinnor från Vero Moda Luna passar alla kroppsformer tack vare den något smala passformen och de justerbara ärmarna. Den finns också i en mängd olika storlekar för att passa alla kvinnor.

Förutom att den här jeansjackan är bekväm och snygg är den också mycket praktisk. Den har två framfickor för småsaker och kan enkelt bäras över ytterligare ett lager kläder vid kallare väder.

Med den tunna jeansjackan för damer Vero Moda Luna kan du skapa en mängd olika looker som passar ditt humör och din personliga stil. Så lägg till detta måste-ha-plagg i din garderob redan nu. Ett måste för alla moderna, trendiga kvinnor.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10279492-4090916
Färg ljusblå jeans
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS