Lädersandaler för kvinnor Birkenstock Arizona Suede

Lädersandaler för kvinnor Birkenstock Arizona Suede

Börjar på: 1 469,13 kr

1 101,84 kr

-25%
Välj elegans och komfort med Birkenstock Arizona Suede lädersandaler för damer. Ett måste från det tyska märket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

1 101,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Lädersandaler för kvinnor Birkenstock Arizona Suede

Upptäck den oslagbara kvaliteten och komforten hos damsandalerna i läder Birkenstock Arizona Suede. Dessa sandaler är designade av det kända märket Birkenstock och har tagits fram speciellt för kvinnor som söker elegant stil och absolut komfort.

Sandalerna är tillverkade av äkta läder och är inte bara slitstarka utan också mycket bekväma att bära. Det högkvalitativa lädret ser till att dina fötter känns mjuka och smidiga, samtidigt som det ger utmärkt andningsförmåga för varma sommardagar.

Sandalerna Arizona Suede från Birkenstock har en elegant och tidlös design med ett justerbart läderband på ovansidan av foten. Denna rem ger perfekt stöd och anpassar sig efter fotens form för skräddarsydd komfort. Den anatomiskt formade innersulan i kork och latex ger optimalt stöd för hålfoten och extra dämpning så att du kan gå utan ansträngning hela dagen.

Oavsett om du planerar en dag på stan, en promenad på stranden eller en kväll utomhus är Birkenstock Arizona Suede sandaler det perfekta valet för att komplettera din look. Med sin mångsidiga stil passar de till allt från avslappnat till dressat.

Dessa sandaler är inte bara bekväma och snygga, de är också miljövänliga. Birkenstockengage använder hållbara material och följer miljövänliga metoder i sin tillverkningsprocess. Så du kan vara säker på att du gör ett etiskt val när du köper dessa sandaler.

Leta inte längre, damsandaler i läder från Birkenstock Arizona Suede är det perfekta valet för att kombinera komfort, stil och etik. Lägg till dem i din skosamling nu för en touch av sofistikering och komfort med varje steg.

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1027069
Färg fuchsia tulpan
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper NULL
Sortiment Arizona