Sandaler för kvinnor Birkenstock Arizona

Sandaler för kvinnor Birkenstock Arizona

Börjar på: 1 163,06 kr

814,14 kr

-30%
Välj komfort och stil med dessa sandaler för damer från Birkenstock Arizona, ett måste från det tyska märket. Upptäck dem nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 163,06 kr

814,14 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona damsandaler är det perfekta valet för alla kvinnor som söker oslagbar komfort. Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Birkenstock och är utformade för att ge optimalt stöd för dina fötter, samtidigt som de är eleganta och moderiktiga.

Varumärket Birkenstock har varit känt för sin kvalitet och expertis inom skor i över 200 år. Sandalerna Arizona är inget undantag, med sin tidlösa design och robusta konstruktion. Sandalerna är tillverkade av högkvalitativt läder och är både slitstarka och tåliga, för bekymmersfri vardagsanvändning.

Förutom sin kvalitet erbjuder Birkenstock Arizona sandaler också oöverträffad komfort. Innersulan i naturkork formar sig perfekt efter din fot och ger optimalt stöd för fotvalvet. Tack vare denna anatomiska innersula kommer dina fötter att förbli välinriktade, vilket kan lindra smärta och spänningar i fötter, anklar och till och med knän.

Varumärket Birkenstock har också tänkt på kvinnlighet med dessa sandaler Arizona. Sandalerna finns i en mängd olika färger och mönster och kan enkelt matchas med vilken outfit som helst, oavsett om det gäller en avslappnad dag ute eller en elegantare kväll. Deras klassiska, tidlösa design gör dem till ett mångsidigt par skor som kan bäras under alla årstider.

Förutom att vara bekväma och snygga är Birkenstock Arizona sandaler också lätta att ta hand om. Det högkvalitativa lädret är fläckavvisande och kan torkas rent med en fuktig trasa. Dessutom ger yttersulorna i gummi optimalt grepp för säker gång, även på hala ytor.

Kort sagt, Birkenstock Arizona damsandaler är det perfekta valet för alla kvinnor som bryr sig om komfort och stil. Med sin oklanderliga kvalitet, oöverträffade komfort och tidlösa design är dessa sandaler en sund investering som kommer att vara med dig i många år framöver. Vänta inte längre och ge dina fötter det allra bästa med Birkenstock Arizona sandaler.

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1026448
Färg bf shiny lizard light rose
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper NULL
Sortiment Arizona