Sandaler i mockaläder för kvinnor Birkenstock Siena

Sandaler i mockaläder för kvinnor Birkenstock Siena

Börjar på: 1 320,57 kr

806,88 kr

-39%
Upptäck den ultimata komforten med suède lädersandaler för kvinnor Birkenstock Siena. Ett måste från Birkenstock.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 320,57 kr

806,88 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler i mockaläder för kvinnor Birkenstock Siena

Lädersandalerna suède Birkenstock Siena är ett tidlöst val för alla kvinnor som söker komfort och elegans. Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Birkenstock och är den perfekta blandningen av kvalitet, komfort och stil.

Lädret suède som används för dessa sandaler är av exceptionell kvalitet, mjukt att ta på och ger en lyxig känsla för dina fötter. Dessutom är det extremt slitstarkt, så du kommer att kunna njuta av dina sandaler i många år framöver.

Tack vare den snygga och eleganta designen passar sandalerna till alla outfits, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute på stan. Den neutrala, tidlösa färgen gör dem till ett mångsidigt val som passar alla stilar.

Men det som verkligen får Birkenstock sandaler att sticka ut är deras oöverträffade komfort. Innersulan i naturkork formar sig perfekt efter din fot, ger optimalt stöd och avlastar dina fötter. Dessutom är yttersulan i gummi halksäker, så att du kan gå säkert på alla typer av underlag.

Som ett varumärke känt för sina kvalitetsskor ägnar Birkenstock stor uppmärksamhet åt detaljerna i sina produkter. Sandalerna Siena är inget undantag, med noggranna efterbehandlingar och högkvalitativa material som används vid tillverkningen.

Kort sagt, om du letar efter eleganta, bekväma och slitstarka sandaler är suède Birkenstock Siena lädersandaler ett säkert val. Lägg till dem i din skosamling nu och njut av absolut komfort i varje steg.

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1023628
Färg timjan
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder
Sortiment Siena