Stora sandaler med spänne i sammet för kvinnor Birkenstock Arizona

Stora sandaler med spänne i sammet för kvinnor Birkenstock Arizona

Börjar på: 1 680,73 kr

1 512,66 kr

-10%
Välj komfort och stil med våra sammetssandaler med spänne för kvinnor Birkenstock Arizona. Oumbärliga för din säsongsgarderob.

Slut i lager

Beskrivning

Stora sandaler med spänne i sammet för kvinnor Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona damsandaler med sammetsspänne är ett måste för alla kvinnor som letar efter komfort och stil. Dessa sandaler tillverkas av det välkända varumärket Birkenstock och har utformats speciellt för att tillgodose behoven hos moderna, aktiva kvinnor.

Deras eleganta design och sammetsspänne ger en sofistikerad touch till alla outfits. Oavsett om du bär dem till en lätt sommarklänning eller avslappnade jeans, kommer dessa sandaler att ge en touch av glamour till din look.

Men det som verkligen utmärker sandalerna Birkenstock Arizona är deras oöverträffade komfort. Innersulan i naturlig kork formar sig efter din fot för optimalt stöd. Yttersulan i gummi ger dessutom ett perfekt grepp, vilket gör dem till ett perfekt val för sommardagar då du promenerar eller utforskar nya destinationer.

Dessa sandaler är inte bara snygga och bekväma, de är också byggda för att hålla länge. Varumärket Birkenstock är känt för kvaliteten på sina material och sitt utförande, vilket gör dem till en varaktig investering i din garderob.

Sandalerna finns i en rad olika färger och passar alla smaker och tillfällen. Dessutom gör deras tidlösa silhuett dem till ett mångsidigt plagg som kan bäras år efter år.

Oavsett om du är på semester, ute på stan eller bara letar efter ett par bekväma skor för en hektisk dag, är Birkenstock Arizona damsandaler med sammetsspänne ett säkert val. Så vänta inte längre, lägg till dem i din skosamling nu och njut av den komfort och stil de erbjuder.

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1023580
Färg ljus ros
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper NULL
Sortiment Arizona