Elastiska cargobyxor för kvinnor Vero Moda Eva

Elastiska cargobyxor för kvinnor Vero Moda Eva

Börjar på: 550,80 kr

292,11 kr

-47%
Satsa på komfort och stil med cargo elastiska byxor Vero Moda Eva, ett måste för trendiga kvinnor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,80 kr

292,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Elastiska cargobyxor för kvinnor Vero Moda Eva

De elastiska dambyxorna cargo Vero Moda Eva är den perfekta följeslagaren för alla fashionistas som letar efter en trendig och bekväm look. Med sitt välkända varumärke Vero Moda erbjuder dessa byxor den perfekta blandningen av stil och kvalitet.

Byxorna cargo är speciellt designade för kvinnor och har en elegant skärning som met framhäver den feminina silhuetten. Tack vare det elastiska midjebandet anpassar de sig perfekt till alla kroppsformer och erbjuder optimal komfort hela dagen. Oavsett om du är på jobbet, på kvällen eller på en avslappnad helg, kommer Vero Moda Eva -byxorna att vara din modeallierade.

Byxan cargo är en riktig modeaccessoar. Med sina rymliga, praktiska fickor ger de din outfit en touch av praktik och stil. Du kan enkelt förvara dina nycklar, telefon eller någon annan accessoar du behöver.

Byxorna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och hållbara. Du kommer att kunna bära dem om och om igen utan att oroa dig för att skada dem. Dessutom ger stretchmaterialet total rörelsefrihet, så att du kan utföra dina arbetsuppgifter med full komfort.

De elastiska dambyxorna cargo från Vero Moda Eva finns i en rad trendiga färger och passar alla stilar och tillfällen. Kombinera dem med en enkel T-shirt för en avslappnad look, eller med en elegant blus för en mer sofistikerad look. Möjligheterna är oändliga med dessa mångsidiga byxor.

Lita på att Vero Moda erbjuder dig en kvalitetsprodukt som är både snygg och bekväm. Lägg till cargo dambyxor med resår Vero Moda Eva till din garderob nu och se bra ut varje gång du bär dem. Beställ dem nu och njut av en trendig och feminin look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10235025-3428964
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS