Sandaler för kvinnor Birkenstock Arizona Soft Footbed Suede Leather

Sandaler för kvinnor Birkenstock Arizona Soft Footbed Suede Leather
Börjar på: 1 591,55 kr
Förvandla mode till tidlös komfort med Birkenstock Arizona damsandaler i mocka med mjuk sula.

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Birkenstock Arizona Soft Footbed Suede Leather

Arizona-modellen från BIRKENSTOCK är en stor klassiker som har förfört män och kvinnor i årtionden tack vare sin tidlösa design. Denna sandal är inspirerad av korkoriginalet och tillverkad av ett särskilt lätt och mycket flexibelt EVA-material. Det högkvalitativa, lukt- och substansfria syntetmaterialet är vattentätt, allergivänligt och stötdämpande. Därför är denna fritidssandal idealisk för stranden, trädgården eller wellnesscentret och spa.

  • Anatomisk fotbädd BIRKENSTOCK i EVA
  • Ovandel/sula: formgjuten EVA i ett stycke
  • Detaljer: två remmar med individuellt justerbart metallspänne; vattentät, tvättbar, ultra lätt
  • "Tillverkad i Germany
  • EVA (etylenvinylacetat) är en mycket lätt och elastisk plast av hög kvalitet med goda dämpningsegenskaper. Det innebär att små ojämnheter i underlaget kompenseras och att varje steg dämpas när du går.
  • Innersula: EVA. EVA (etylenvinylacetat) är en högkvalitativ plast som är särskilt lätt och elastisk, med goda dämpningsegenskaper. Små ojämnheter i marken kompenseras därför och varje steg dämpas försiktigt när du går.
  • Fotbäddsmaterial: EVA. EVA (etylenvinylacetat) är en särskilt lätt och elastisk plast av hög kvalitet med goda dämpningsegenskaper. Små ojämnheter i underlaget kompenseras därför och varje steg dämpas mjukt när du går.
  • Yttersula: EVA. EVA (etylenvinylacetat) är en särskilt lätt, elastisk och högkvalitativ plast med utmärkta dämpningsegenskaper. Små ojämnheter i marken kompenseras därför och varje steg dämpas försiktigt när du går.

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1023208
Färg rosa lera
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen