Clogs i nubuckläder för kvinnor Birkenstock Buckley Narrow [Storlek 38 Smal]

Clogs i nubuckläder för kvinnor Birkenstock Buckley Narrow [Storlek 38 Smal]

1 591,55 kr

1 273,24 kr

-20%
Välj komfort och elegans med nubuck läderklackar för kvinnor Birkenstock Buckley Narrow, från det berömda varumärket Birkenstock.

Endast 1 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Clogs i nubuckläder för kvinnor Birkenstock Buckley Narrow

Upptäck nubuck women's leather clogs Birkenstock Buckley Narrow, en sann ikon för varumärket Birkenstock för kvinnor! Dessa träskor är utformade för att ge oöverträffad komfort för dina fötter och är det perfekta valet för kvinnor som letar efter både stil och komfort.

Tillverkade av högkvalitativt nubuck läder, dessa träskor är både slitstarka och eleganta. Läder nubuck är ett smidigt material som andas och som anpassar sig perfekt efter fotens form för optimalt stöd. Dessutom är det lätt att ta hand om, så att du kan njuta av dina träskor i många år framöver.

nubuck Women's leather clogs Birkenstock Buckley Narrow har märkets berömda anatomiska fotbädd, som stöder och formar sig efter fotens form för ojämförlig komfort. Den har också stöd för hålfoten, ett lager skum och en djup häl för extra dämpning. Så du kan njuta av långa promenader utan att känna dig trött eller få ont i fötterna.

Den eleganta designen gör dessa träskor till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om du bär dem till avslappnade eller dressade outfits kommer de att ge din look en touch av stil. Dessutom kommer deras eleganta, feminina silhuett snabbt att göra dem till ett viktigt tillskott i din garderob.

Slutligen är dessa nubuck läderklackskor för kvinnor Birkenstock Buckley Narrow utformade för att passa formen på kvinnors fötter. Deras smala bredd ger en perfekt passform för tunnare fötter, vilket ger dig optimal komfort.

Kort sagt, nubuck Birkenstock Buckley Narrow läderklossar för kvinnor kombinerar stil och komfort för att uppfylla alla dina förväntningar. Så lägg till dem i din skosamling idag!

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1022661
Färg latte grädde
Färg Beige
Storlek 38 Smal - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder
Sortiment Buckley