Bodysuit för kvinnor Triumph Make-up Soft Touch

Bodysuit för kvinnor Triumph Make-up Soft Touch
Börjar på: 664,03 kr
Visa din femininitet med body Make-Up Soft Touch från Triumph. Den skulpturala och tidlösa modellen framhäver mjukt dina kurvor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 664,03 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bodysuit för kvinnor Triumph Make-up Soft Touch

En kvinnas kropp är ett tempel, och den förtjänar bästa möjliga behandling. Det är därför Triumph har skapat Body women's Triumph Make-up Soft Touch, för att erbjuda varje kvinna exceptionell komfort och stöd samtidigt som hon framhäver sin figur.

body tillverkas av det välkända varumärket Triumph och är speciellt utformad för kvinnor, med användning av kvalitetsmaterial och med särskild uppmärksamhet på detaljer. Den är tillverkad av ett mjukt, silkeslent tyg som glider över huden och känns lätt och bekvämt.

Designen på Body Triumph Make-up Soft Touch är både elegant och funktionell. Den har förformade kupor för optimalt stöd för bysten, samt justerbara band för perfekt passform till din figur. Den skulpterande formen gör dessutom att midjan och höfterna smalnar av, vilket ger en omedelbar "getingmidja"-effekt.

Men det som verkligen får denna body att sticka ut är dessmake-up soft touch-tyg. Denna innovativa teknik hjälper till att släta ut huden och kamouflera ojämnheter, för ett slätt, jämnt utseende. Inga fler märken av underkläder under kläderna, med Body Triumph Make-up Soft Touch för kvinnor kan du vara säker på en felfri look under alla omständigheter.

Denna body är perfekt för alla tillfällen, från en formell kväll ute till en avslappnad dag ute. Den kan bäras under alla typer av kläder, oavsett om det är en tajt klänning, en blus eller en t-shirt. Du kommer att känna dig bekväm och självsäker tack vare den smickrande skärningen och det hudvänliga tyget.

Förutom att vara praktisk och snygg är Body Triumph Make-up Soft Touch också mycket lätt att ta hand om. Den kan maskintvättas utan risk för att bli skev eller blekt, för lång hållbarhet.

Så damer, vänta inte längre med att unna dig det bästa för din kropp med Body Triumph Make-up Soft Touch dam-bh. Denna body finns i olika storlekar och färger och är ett måste i din garderob. Skäm bort dig själv och framhäv din naturliga skönhet med denna kvalitetsprodukt från Triumph.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10194082-0004
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen