Loafers för kvinnor Toms Darcy

Loafers för kvinnor Toms Darcy

Börjar på: 1 163,06 kr

814,14 kr

-30%
Skapa en avslappnad stil med Toms Darcy loafers för damer. De är bekväma och trendiga och passar perfekt för alla tillfällen.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 163,06 kr

814,14 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Loafers för kvinnor Toms Darcy

Toms Darcy loafers för kvinnor är symbolen för elegans och komfort. Dessa loafers är designade av det berömda varumärket Toms och är en perfekt blandning av stil och funktionalitet. Deras klassiska, tidlösa silhuett gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen.

Dessa loafers är tillverkade med exceptionellt hantverk och högkvalitativa material och är inte bara vackra att se på, utan också otroligt bekväma att bära. Ovandelen i mjukt läder anpassar sig perfekt efter fotens form för en personlig passform, medan den dämpade innersulan ger extra stöd och dämpning.

Förutom att vara bekväma är dessa mockasiner också mycket praktiska. Yttersulan i gummi ger ett utmärkt grepp, vilket gör dem till det perfekta valet för hektiska dagar. Dessutom gör den snörningsfria designen att de är lätta att ta på och av, för maximal komfort hela dagen.

Men det som verkligen utmärker Toms Darcy loafers är deras engagemang för en större sak. För varje par som säljs hjälper Tomsengage någon i nöd genom att donera ett par skor till någon i nöd. Så när du köper dessa mockasiner unnar du dig inte bara en kvalitetsprodukt, du hjälper också till att göra en positiv skillnad i världen.

Oavsett om du bär dem på kontoret, på kvällen eller för en avkopplande dag på stan, kommer Toms Darcy loafers att vara din bästa allierade. Så vänta inte längre, lägg till dem i din skosamling idag och njut av den komfort och stil de erbjuder, samtidigt som du gör en god gärning.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020826-101
Färg naturlig
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen