Ballerinor för kvinnor Toms Briella

Ballerinor för kvinnor Toms Briella

Börjar på: 1 101,84 kr

826,39 kr

-25%
Välj den raffinerade, naturliga stilen hos Toms Briella ballerinaskor för damer i mocka av högsta kvalitet. Ett måste från Toms.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 101,84 kr

826,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ballerinor för kvinnor Toms Briella

Våra skor Briella är en ny tolkning av de klassiska ballerinaskorna och har en naturligt raffinerad stil. De är tillverkade i högkvalitativ mocka och har minimalistiska linjer, en lätt fyrkantig tå och en bekväm innersula ultra. Denna måste-ha-modell kommer att vara perfekt för alla dina eleganta och avslappnade tillfällen.

  • Ovandel i mocka. Läderprodukter TOMS stödjer ansvarsfull tillverkning via Leather Working Group.
  • Yttersula i gummi.
  • Icke urtagbar OrthoLite® Eco LT-Hybrid™-innersula för komfort och andningsförmåga, tillverkad av 26 % ekologiskt innehåll, inklusive 15 % hybridmaterial, 6 % bioolja och 5 % återvunnet gummi.
  • Läderklädd miniklack.
  • Rundad fyrkantig tå.
  • TOMS är stolta över att vara medlemmar i Fair Labor Association och att arbeta med leverantörer som agerar etiskt, är engagerade i arbetstagarna, garanterar säkra arbetsförhållanden, respekterar mänskliga rättigheter och visar socialt ansvar.
  • Genom att köpa TOMS hjälper du till att finansiera tillgång till resurser för mental hälsa för miljontals människor som behöver dem. Bär TOMS. Använd bra.

Illustration: Mocka Rosa, 000000000010020823

TOMS skor är i utannonserad storlek och finns endast i mediumbredd. Vi rekommenderar att du beställer din vanliga storlek. Om du är mellan två storlekar rekommenderar vi att du beställer den mindre storleken, eftersom TOMS -skorna kommer att slappna av något när du bär dem.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020823-650
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen