Ballerinor för kvinnor Toms Jade

Ballerinor för kvinnor Toms Jade

Börjar på: 1 101,84 kr

771,17 kr

-30%
Unna dig en elegant och bekväm stil med Jade ballerinaskor från Toms. Perfekt för alla tillfällen!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 101,84 kr

771,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ballerinor för kvinnor Toms Jade

Toms Jade ballerinaskor för damer är ett elegant och bekvämt val för alla tillfällen. Dessa ballerinaskor tillverkas av Toms, ett varumärke som är känt för sina kvalitetsskor och engagemang i missgynnade samhällen, och är perfekta för kvinnor som letar efter tidlös stil och överlägsen komfort.

Dessa ballerinaskor är designade speciellt för kvinnor och kombinerar en klassisk design med högkvalitativa material för att erbjuda en look som är både feminin och avslappnad. Med sin strömlinjeformade silhuett är dessa ballerinaskor lätta att matcha med vilken outfit som helst, oavsett om det är en lätt klänning för en sommarkväll eller jeans för en avslappnad dag ute på stan.

Ovandelen i smidigt läder och den dämpade innersulan ger oöverträffad komfort och gör dem perfekta för vardagsbruk. Toms Jade ballet flats har också en greppvänlig yttersula i gummi för extra stabilitet och grepp, oavsett om du springer ärenden eller promenerar runt på stan.

Genom att välja Toms Jade ballerinaskor för dam väljer du också att stödja en god sak. För varje par skor som säljs kommer Tomsengage att ge ett par nya skor till ett barn i nöd. Genom att köpa dessa ballerinor lägger du inte bara till ett tidlöst plagg i din garderob, utan du gör också en god gärning.

Oavsett om du letar efter bekväma skor för jobbet, helgerna eller speciella tillfällen är Toms Jade ballerinaskor för damer ett mångsidigt och snyggt val. Missa inte chansen att unna dig dessa kvalitetsskor som kombinerar stil och socialt ansvar. Beställ dina Toms Jade ballerinaskor för dam nu och lägg till en touch av tidlös charm till din look garderob.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020801-101
Färg naturlig
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen