Mules med blommönster och plattform för kvinnor Toms Diana

Mules med blommönster och plattform för kvinnor Toms Diana

Börjar på: 1 163,06 kr

709,22 kr

-39%
Lyft din stil med Toms Diana damers plattformsmulor med blommigt tryck. Bekväma och trendiga, de är det perfekta tillskottet till din garderob!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 163,06 kr

709,22 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Mules med blommönster och plattform för kvinnor Toms Diana

De blommönstrade platåskorna Toms Diana är ett elegant val för kvinnor som letar efter den perfekta blandningen av stil och komfort. Dessa mules är designade av Toms och är ett viktigt tillskott i alla kvinnors garderob.

De är tillverkade av högkvalitativa material och känns mjuka och bekväma för varje steg. Den blommönstrade plattformen ger skorna en feminin touch och gör dem till ett perfekt val för både vardagliga och finare tillfällen.

Designen på dessa mules är både modern och tidlös, vilket gör dem till ett mångsidigt val för alla årstider. Oavsett om du bär dem till en sommarklänning eller till jeans och en t-shirt så kommer dessa mules att ge en elegant touch till alla outfits.

Förutom att de är snygga är dessa mules också designade för att ge optimal komfort för dina fötter. Den lätta plattformen gör dem lätta att bära hela dagen utan att känna sig trötta eller obekväma. Dessutom är varumärket Toms känt för sitt engagemang för samhällets välbefinnande, vilket innebär att du kan vara säker på att stödja en god sak när du bär dessa mules.

Oavsett om du promenerar runt i stan eller tar en promenad på stranden, kommer Toms Diana blommiga tryck plattform mules att vara dina pålitliga följeslagare. Så varför vänta? Lägg till dessa mules till din skosamling idag och njut av enkel stil och ultimat komfort.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020741-410
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen