Espadriller för kvinnor Toms Alpargata

Espadriller för kvinnor Toms Alpargata

Börjar på: 734,56 kr

455,30 kr

-38%
Unna dig komfort och elegans med espadriller för damer från Toms Alpargata, riktmärket för kvalitetsskor för damer.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 734,56 kr

455,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Espadriller för kvinnor Toms Alpargata

Upptäck Toms Alpargata espadrilles för damer, det perfekta valet för en snygg och bekväm sko. Dessa espadrilles tillverkas av Toms och är en perfekt kombination av stil och socialt engagemang.

Som kvinnor är vi ständigt på jakt efter skor som kombinerar komfort och stil. Med Toms Alpargata espadrilles behöver du inte välja mellan de två. Dessa espadrilles är designade för att perfekt anpassa sig till formen på en kvinnas fot och är lika bekväma som de är moderiktiga.

Varumärket Toms är känt för sina etiska värderingar och sitt engagemang för missgynnade samhällen. Detta återspeglas i designen av dessa espadrilles, som är tillverkade av miljövänliga material. När du köper ett par Toms Alpargata espadrilles stödjer du också deras program "One for One", som innebär att varje sålt par ger ett par skor till ett behövande barn.

Förutom sin positiva sociala inverkan är dessa espadrilles också mycket mångsidiga. De är designade för att bäras varje dag, men kan anpassas till alla tillfällen. Oavsett om det är en avkopplande dag på stranden eller en kväll ute med vännerna är Toms Alpargata espadrilles den perfekta skon för att komplettera din outfit.

De finns i en mängd olika färger och mönster, så du hittar säkert ett par som passar din personliga stil. Oavsett om du föredrar klara, djärva färger eller mer diskreta mönster finns det något för alla på tous. Deras tidlösa design gör dem dessutom till ett långvarigt tillskott i din garderob.

Espadrillos med gummisula och lättviktig canvas som ger optimal komfort. Innersulan i mocka ger perfekt stöd för dina fötter hela dagen. Dessutom håller den ventilerande kanvassen dina fötter svala även under de varmaste dagarna.

Kort sagt, Toms Alpargata espadrilles är mycket mer än bara ett par skor. De representerar ett engagemang för en etisk och ansvarsfull livsstil, samtidigt som de erbjuder komfort och stil för dem som bär dem. Så lägg till ett par Toms Alpargata espadrilles till din skosamling redan idag.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020659-680
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen