Loafers för kvinnor Toms Cara

Loafers för kvinnor Toms Cara

Börjar på: 1 469,13 kr

1 175,30 kr

-20%
Hitta din stil med Toms Cara loafers för damer: bekväma och trendiga, de är det perfekta komplementet till din outfit!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 469,13 kr

1 175,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Loafers för kvinnor Toms Cara

Toms Cara loafers för damer är ett elegant och bekvämt val för kvinnor som letar efter mångsidiga skor. Dessa mockasiner är designade av Toms och tillverkade med kvalitet och hållbarhet i åtanke.

Den klassiska, tidlösa stilen på dessa loafers gör dem till ett måste för varje tillfälle. Oavsett om du bär dem för en dag på jobbet, en utekväll med vänner eller en promenad på stan, erbjuder Toms Cara damloafers komfort och stil i lika hög grad.

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och är både flexibla och slitstarka. Gummisulan ger ett säkert grepp för trygga promenader. Dessutom gör den snörningsfria designen att de är lätta att ta på och av, perfekt för kvinnor som alltid är på språng.

Som ett engagerat varumärke strävar Toms efter att ha en positiv inverkan på världen. För varje par skor som säljs donerar varumärketengage ett par nya skor till ett behövande barn. Genom att köpa Toms Cara dammockasiner köper du inte bara ett par kvalitetsskor, du bidrar också till en god sak.

Dessa mockasiner finns i en mängd olika färger och storlekar och passar tous alla smaker och alla kroppsformer. Så oavsett om du föredrar den klassiska svarta eller bruna modellen, eller föredrar en färgklick i rött eller blått, kommer du säkert att hitta den perfekta modellen för dig.

Kort sagt, Toms Cara damloafers kombinerar stil, komfort och socialt engagemang, vilket gör dem till det perfekta valet för alla kvinnor som bryr sig om sitt utseende och världen runt omkring dem. Lägg till dem i din skosamling nu och upptäck varför så många kvinnor redan faller för dessa högkvalitativa loafers.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020239-101
Färg naturlig
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen