Ballerinor för kvinnor Toms Darcy

Ballerinor för kvinnor Toms Darcy

Börjar på: 1 163,06 kr

872,29 kr

-25%
Upptäck komforten och elegansen i ballerinas för damer Toms Darcy, från det kända märket Toms. Ett måste för varje kvinna.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 163,06 kr

872,29 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ballerinor för kvinnor Toms Darcy

Toms Darcy ballerinaskor för damer är både eleganta och bekväma, perfekta för alla tillfällen. Varumärket Toms är känt för sitt engagemang i missgynnade samhällen runt om i världen, vilket gör ditt köp ännu mer meningsfullt.

Dessa ballerinaskor är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge optimal komfort hela dagen. Den mjuka gummisulan ger bra grepp, medan det mjuka tygfodret håller dina fötter svala och torra.

Den eleganta designen gör dessa ballerinaskor till ett perfekt val för avslappnade eller dressade outfits. Oavsett om det är en utekväll med vänner eller en dag på kontoret, kommer Toms Darcy ballerinaskor att ge en touch av stil till alla outfits.

mission Dessutom, genom att köpa dessa ballerinaskor för damer från Toms Darcy, hjälper du till att stödja Toms, som tillhandahåller skor och hälsotjänster till barn i nöd. Så du kan vara både elegant och stödjande genom att bära dessa ballerinaskor.

De finns i en mängd olika färger och mönster, så det finns något för alla på tous. Du kommer garanterat att hitta det perfekta paret för att komplettera din garderob. Så vänta inte längre och lägg till dessa ballerinaskor för damer Toms Darcy till din samling idag!

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10015798-200
Färg solbränna
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen