Solglasögon för kvinnor Italia Independent 0092-ZEF-149 [Storlek 58/20/140 mm]

Solglasögon för kvinnor Italia Independent 0092-ZEF-149 [Storlek 58/20/140 mm]

1 958,83 kr

341,08 kr

-83%
Upplev italiensk stil med dessa solglasögon för damer från Italia Independent 0092-ZEF-149, perfekta för en elegant och trendig sommar look!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Solglasögon för kvinnor Italia Independent 0092-ZEF-149

Letar du efter ett par snygga och trendiga solglasögon för att komplettera din look sommarlook? Då behöver du inte leta längre än Italia Independent 0092-ZEF-149 solglasögon för kvinnor! Tillverkade av det berömda italienska märket Italia Independent, kombinerar dessa solglasögon stil och kvalitet för att ge dig den mest njutbara upplevelsen på port.

Solglasögonen är designade speciellt för kvinnor och är både feminina och moderna. Deras eleganta design och smala linjer ger en sofistikerad touch till varje outfit. Oavsett om du bär dem för en dag på stranden, en kväll ute på stan eller en kväll ute på terrassen, kommer dessa solglasögon att få dig att se ut som bäst och ge dig en chic, trendig look look.

Solglasögonen är tillverkade av förstklassiga material och är inte bara snygga, de är också slitstarka. Bågarna i högkvalitativt acetat ger lång hållbarhet och linserna i polykarbonat ger optimalt skydd mot skadliga UV-strålar. Så du kan njuta av solen fullt ut i fullständig säkerhet.

Detaljen som gör hela skillnaden? Skalmarna på dessa glasögon är utsmyckade med den ikoniskaItalia Independent-logotypen, vilket ger en touch av prestige till denna oumbärliga modeaccessoar. De finns i en rad olika färger så att du kan välja den som bäst passar din stil och personlighet.

Så vänta inte längre och unna dig dessa fantastiska solglasögon för kvinnor från Italia Independent 0092-ZEF-149 för att vara med i toppen av trenden i sommar. Oavsett om det är en solig dag på stranden eller en promenad runt stan, kommer dessa solglasögon att vara din perfekta följeslagare för en elegant men ändå avslappnad look. Beställ dem nu och lägg till en touch av stil i din sommargarderob!

Mer information

Varumärke Italia Independent
Tillverkarens SKU 0092-ZEF-149
Färg gul, svart, grön, blå, rosa, orange
Färg Gul
Storlek 58/20/140 mm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1