Solglasögon för kvinnor Italia Independent 0092-ZEF-022 [Storlek 58/20/140 mm]

Solglasögon för kvinnor Italia Independent 0092-ZEF-022 [Storlek 58/20/140 mm]

1 958,83 kr

191,23 kr

-90%
Lys i sommar med solglasögon för damer från Italia Independent. Ett kvalitetsmust-have för en trendig och skyddad look.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Solglasögon för kvinnor Italia Independent 0092-ZEF-022

Njut av solen med stil med dessa vackra solglasögon för kvinnor från Italia Independent. Solglasögonen är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är den perfekta kombinationen av funktionalitet och elegans.

Den unika designen på dessa solglasögon är inspirerad av elegansen och sofistikeringen hosItalie. De rökgrå tonade linserna ger optimalt skydd mot solens skadliga UV-strålar, samtidigt som de ger en klar och tydlig bild vision. Den högkvalitativa acetatbågen är både lätt och tålig och ger optimal komfort hela dagen.

Oavsett om du tillbringar dagen på stranden eller i stan kommer dessa solglasögon att vara din perfekta följeslagare. Deras klassiska, tidlösa form passar alla outfits och tous stilar, vilket gör dem till en viktig accessoar för alla kvinnor som bryr sig om sitt utseende.

Varumärket Italia Independent är känt för sin exceptionella kvalitet och sitt hantverk. Varje par glasögon är noggrant utformade och testade för att ge dig en högkvalitativ produkt som kommer att stå emot tidens tand.

Låt inte solen hindra dig från att njuta av dina utomhusaktiviteter till fullo. Med dessa solglasögon för damer från Italia Independent kan du kombinera skydd, stil och komfort i en enda accessoar. Beställ nu och lägg till en touch av elegans till din sommargarderob.

Mer information

Varumärke Italia Independent
Tillverkarens SKU 0092-ZEF-022
Färg marinblå/marinblå
Färg Blå
Storlek 58/20/140 mm - Franska storlekar som standard
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1