Sandaler för kvinnor Kickers Neosinead

Sandaler för kvinnor Kickers Neosinead

Börjar på: 1 089,60 kr

681,43 kr

-37%
Damsandaler från Kickers Neosinead: ett måste från märket för en unik, trendig stil i sommar!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 089,60 kr

681,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Neosinead

Kickers Neosinead damsandaler är den perfekta sommaraccessoaren för alla kvinnor som letar efter den perfekta blandningen av stil, komfort och kvalitet. Tillverkade av det kända märket Kickers, är dessa sandaler designade för moderna, dynamiska kvinnor som vill lägga till en touch av sofistikering till sina outfits.

Sandalernas eleganta och tidlösa design gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter ett par skor för en kväll på stan eller en avslappnad dag på stranden, är Kickers Neosinead sandaler den perfekta lösningen. Varumärket Kickers är känt för sitt hantverk och sin känsla för detaljer, vilket garanterar att dessa sandaler är av högsta kvalitet.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort hela dagen. Den mjuka gummisulan ger ett fast grepp och bra stabilitet, medan den dämpade innersulan ger extra stöd för dina fötter. Den justerbara fotledsremmen ger dessutom perfekt passform för alla fötter.

Den ikoniska logotypen Kickers finns på sulan och ger sandalerna en subtil touch av stil. Sandalerna finns i en rad olika färger och passar alla stilar och preferenser. Oavsett om du väljer en avslappnad look med jeans och en t-shirt eller en elegantare outfit med en sommarklänning, kommer Kickers Neosinead -sandalerna att komplettera din outfit perfekt.

Kort sagt, Kickers Neosinead damsandaler är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera stil, komfort och kvalitet. Med sin eleganta design, optimala komfort och kända varumärke kommer dessa sandaler säkert att bli ett viktigt tillskott till din sommargarderob. Beställ ditt par Kickers Neosinead sandaler nu och gör dig redo att bli uppmärksammad för din oklanderliga stil och goda smak när det gäller skor.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961230-50-8
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1