Kjol för kvinnor CULTURE Kristina

Kjol för kvinnor CULTURE Kristina

Börjar på: 733,95 kr

550,43 kr

-25%
Upptäck kjolen för kvinnor CULTURE Kristina, ett elegant och modernt plagg för kvinnor. Finns nu på CULTURE.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 733,95 kr

550,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kjol för kvinnor CULTURE Kristina

Kjolen CULTURE Kristina är det perfekta valet för eleganta, moderna kvinnor. Denna kjol, designad av CULTURE, kombinerar stil och komfort för en trendig och feminin look. Dess tidlösa design och smickrande skärning gör den till ett måste i din garderob.

Kjolen är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark. Den neutrala färgen och den lätt texturerade strukturen gör den till ett mångsidigt plagg som passar perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en natt på stan, kommer CULTURE Kristina damkjol att ta dig ut med stil.

Detaljen som gör hela skillnaden? Det breda elastiska midjebandet, för en perfekt passform och absolut komfort. Så att du kan röra dig fritt och ändå se oklanderligt klädd ut. Dessutom har kjolen praktiska fickor för dina små nödvändigheter.

Varumärket CULTURE, känt för sin expertis och kreativitet, har skapat en kjol som passar alla kroppsformer och stilar. Tack vare midilängden och den utsvängda skärningen passar den alla figurer och met framhäver dina feminina kurvor.

Unna dig kjolen för kvinnor CULTURE Kristina och låt dig förföras av dess tidlösa charm och oslagbara komfort. Du kommer inte att vilja vara utan den! Beställ den idag och lägg till en touch av sofistikering i din garderob. Och glöm inte, du kommer säkert att få massor av komplimanger!

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50110665-500012
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1