Tränare KangaROOS Coil R3

Tränare KangaROOS Coil R3

Börjar på: 1 713,36 kr

1 541,97 kr

-10%
Upptäck KangaROOS Coil R3 sneakers, en blandning av stil och komfort för en trendig look under alla omständigheter.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 713,36 kr

1 541,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare KangaROOS Coil R3

KangaROOS Coil R3 sneakers är den ultimata fusion kombinationen av stil och teknik. Med sin unika design och ikoniska varumärke är dessa sneakers ett måste för alla modeälskare. De tillverkas av det kända varumärket KangaROOS och erbjuder exceptionell kvalitet och en bekväm port upplevelse.

Deras mest framstående egenskap är R3-spiralsystemet, som garanterar överlägsen dämpning och stöd när du är på språng. Denna banbrytande teknik är speciellt utformad för att uppfylla kraven från idrottare och aktiva människor, vilket ger dig optimal komfort hela dagen.

Skorna är lätta och slitstarka, vilket gör dem till ett perfekt val för sportaktiviteter eller vardagsanvändning. Den högkvalitativa gummisulan ger exceptionellt grepp på alla underlag, så att du kan röra dig med tillförsikt.

Förutom att vara funktionella har KangaROOS Coil R3 sneakers också en unik stil. Den eleganta designen gör dem till en modeaccessoar som kan bäras till vilken outfit som helst. Oavsett om du sportar eller promenerar på stan kommer dessa sneakers att ge en touch av stil till din look.

Dessa sneakers är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla länge. Den robusta konstruktionen och omsorgen om detaljerna gör dem till en pålitlig och slitstark produkt som kommer att följa med dig på alla dina äventyr.

Kort sagt, KangaROOS Coil R3 är det perfekta valet för dig som letar efter enastående stil och funktionalitet. Med sitt R3-spiralsystem, komfort och hållbarhet kommer de här skorna säkert att bli dina favoritskor. Lägg till dem i din skosamling nu och se själv varför KangaROOS trainers är ett kvalitetsval för den mode- och prestationsmedvetne.

Mer information

Varumärke KangaROOS
Tillverkarens SKU 47320-000-2246
Färg ultimate grå/raven
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen