Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadis Plus

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadis Plus

Börjar på: 1 469,00 kr

1 028,26 kr

-30%
Håll dig torr och varm med Ragwear Monadis Plus vattentät jacka för damer. Perfekt för dina utomhusaktiviteter.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 469,00 kr

1 028,26 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Monadis Plus

Upptäck den vattentäta damjackan Ragwear Monadis Plus, designad för att hålla dig torr och varm under dina utomhusaktiviteter. Jackan är tillverkad av det kända märket Ragwear och kombinerar stil och funktionalitet för moderna kvinnor.

Med sin eleganta design och feminina skärning är denna vattentäta jacka ett måste för alla kvinnor som bryr sig om sitt utseende, även i regn. Det vatten- och fuktavvisande tyget skyddar dig mot de mest intensiva väderförhållanden, och den justerbara huvan skyddar dig mot starka vindar.

Jackan är perfekt för utomhusaktiviteter, men den är också praktisk för vardagsbruk. Den har flera fickor för att hålla dina tillhörigheter säkra, plus en robust dragkedja för enkel användning och rapide.

Oavsett om du är en hängiven vandrare, campare eller bara letar efter en mångsidig vattentät jacka för dina resor, är Ragwear Monadis Plus jackan för dig. Den är också miljövänlig, eftersom den är tillverkad av hållbara, miljövänliga material.

Unna dig denna vattentäta jacka från Ragwear Monadis Plus och var redo att möta alla väderförhållanden med stil. Beställ nu och dra nytta av en jacka som är både modern och funktionell för alla dina utomhusäventyr.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2417-60004-5010
Färg mörk oliv
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1