Kappa för kvinnor Ragwear Ennea

Kappa för kvinnor Ragwear Ennea

Börjar på: 979,29 kr

734,44 kr

-25%
Håll dig varm och snygg i vinter med damkappan Ragwear Ennea, ett måste från Ragwear.

Slut i lager

Beskrivning

Kappa för kvinnor Ragwear Ennea

Damkappan Ragwear Ennea är ett måste för alla kvinnor som letar efter något som är både snyggt och funktionellt. Med sitt välkända varumärke, Ragwear, har denna kappa designats för att vara både modern och praktisk.

Kappan Ennea är tillverkad av material av högsta kvalitet för exceptionell hållbarhet och komfort. Den är speciellt framtagen för kvinnor och har en smickrande skärning som framhäver varje figur. Med sin praktiska dragkedja och tryckknappar är rocken lätt att ta på och av, vilket gör den till ett perfekt val för aktiva kvinnor.

Tack vare sin moderna, eleganta design är Ragwear Ennea coat perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på jobbet, en utekväll med vänner eller en kväll på stan, kommer denna kappa att följa dig med stil. De omsorgsfulla detaljerna, inklusive en fodrad huva och sidofickor med dragkedja, gör den till ett verkligt måste för varje fashionista.

Förutom att se bra ut är Ragwear Ennea damrock också mycket funktionell. Den är utformad för att stå emot väder och vind och hålla sin ägare varm och torr hela dagen lång. Oavsett om du är ute efter vinterväder eller skydd mot regnskurar är den här kappan ett perfekt val.

Ragwear är ett varumärke som är känt för sitt engagemang för miljön och arbetstagarnas rättigheter. Så när du väljer Ennea coat gör du också ett ansvarsfullt och etiskt val. Kappan är tillverkad av hållbara, miljövänliga material och arbetsvillkoren för de människor som tillverkar den är garanterat rättvisa.

Sammanfattningsvis är Ragwear Ennea damjacka det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter något trendigt, praktiskt och ansvarsfullt. Med sin eleganta design, överlägsna kvalitet och engagemang för miljön och arbetstagarnas rättigheter är denna kappa ett måste för varje garderob. Så varsågod, unna dig kappan Ennea och gör dig redo att möta alla årstider med stil!

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60032-2035
Färg vatten
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1