Damtröja med huva och dragkedja Ragwear Taila

Damtröja med huva och dragkedja Ragwear Taila

Börjar på: 979,29 kr

734,44 kr

-25%
Satsa på komfort och stil med Ragwear Taila zip-up hooded sweatshirt för kvinnor, från Ragwear.

Slut i lager

Beskrivning

Damtröja med huva och dragkedja Ragwear Taila

Ragwear Taila huvtröja med dragkedja för damer är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter något både bekvämt och moderiktigt. Med sitt välkända varumärke, Ragwear, kombinerar denna sweatshirt kvalitet, stil och etik för att uppfylla alla dina förväntningar.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och känns mjuk och skön så fort du tar på dig den. Dragkedjan gör att du kan anpassa passformen efter dina önskemål, medan huvan ger ett effektivt skydd mot vind och kyla.

Sweatshirtens design är både enkel och elegant, med subtila detaljer som gör den unik. Du kommer att älska de praktiska sidofickorna, perfekta att stoppa händerna eller småsaker i. Dessutom ger den broderade Ragwear -loggan på framsidan plagget en touch av stil.

Denna huvtröja med dragkedja för damer från Ragwear Taila är också ett etiskt val. Varumärket Ragwearengage använder hållbara material och respekterar arbetstagarnas rättigheter i sin tillverkningsprocess. Genom att bära denna sweatshirt stöder du etiskt och ansvarsfullt mode.

Oavsett om det gäller en avslappnad dag hemma eller en kväll ute med vännerna kommer den här sweatshirten att vara din viktigaste modepartner. Dess komfort och tidlösa stil gör den till en viktig del av din garderob. Du behöver inte leta längre än till Ragwear Taila women's zip-up hoodie, det perfekta valet för kvinnor som bryr sig om sin stil och sin påverkan på miljön.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-30044-6015
Färg latte
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1