Kappa för kvinnor Only Onlvalerie otw

Kappa för kvinnor Only Onlvalerie otw

Börjar på: 673,23 kr

417,35 kr

-38%
Håll dig varm med Only Onlvalerie damkappa, ett snyggt och bekvämt val för dina vinteroutfits.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

417,35 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kappa för kvinnor Only Onlvalerie otw

Only Onlvalerie otw damrock är ett måste för varje kvinnas garderob. Designad av Only, kombinerar denna kappa stil och komfort för att hålla dig varm under de kallare månaderna. Med sin eleganta skärning och tidlösa färg är den ett säkert komplement till alla outfits.

Kappan är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark. Den feminina silhuetten förstärks av ett bälte i midjan som framhäver din figur och skapar en chic och elegant look. Läderdetaljer på fickorna ger en sofistikerad touch till din outfit.

Kappan Only Onlvalerie otw är också mycket praktisk. Den avtagbara huvan skyddar dig mot vind och regn, medan sidofickorna håller händerna varma. Så du kan möta elementen med tillförsikt och fortfarande se bra ut.

Oavsett om din stil är avslappnad eller mer sofistikerad kommer den här kappan att passa alla dina infall. Bär den med jeans och ankelstövlar för en avslappnad look, eller med en klänning och klackar för en elegantare look. Den mångsidiga designen gör den till ett måste för alla moderna kvinnor.

Missa inte chansen att unna dig denna magnifika damkappa Only Onlvalerie otw. Dess tidlösa stil och kvalitet gör den till en investering du inte kommer att ångra. Beställ den nu och lägg till en touch av sofistikering i din garderob.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15191821-3296882
Färg Druvblad
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)