Utsvängda jeans i mörk tvätt för kvinnor Wrangler

Utsvängda jeans i mörk tvätt för kvinnor Wrangler

Börjar på: 1 101,23 kr

725,01 kr

-34%
Gå retro med Wrangler women's flared jeans i en tidlös mörk tvätt. Ett modemässigt måste.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,23 kr

725,01 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Utsvängda jeans i mörk tvätt för kvinnor Wrangler

Letar du efter ett par trendiga, bekväma jeans för att komplettera din garderob? Leta inte längre, för vi har den perfekta produkten för dig! De utsvängda damjeansen jeans dark wash Wrangler är allt du behöver för en avslappnad och snygg look.

Dessa jeans är tillverkade av det kända märket Wrangler och kombinerar kvalitet och stil för att ge dig det bästa av två världar. De är speciellt designade för kvinnor och framhäver dina kurvor och ger dig en feminin och trendig look.

Den mörka tvättningen ger jeansen en modern och trendig look som passar perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du bär dem för en avslappnad dag på stan eller en kväll ute med vännerna kommer du garanterat att väcka uppmärksamhet.

Den utsvängda modellen är inte bara smickrande, den är också bekväm. Du kommer att kunna röra dig fritt och utan begränsningar, samtidigt som du fortfarande ligger i framkant när det gäller mode. Jeansen anpassar sig till alla kroppsformer och passar kvinnor i alla åldrar.

Dessa jeans är inte bara vackra och bekväma, de är också mycket praktiska. Med fram- och bakfickor kan du ta med dig alla dina nödvändigheter utan att behöva bära en väska. Dessutom kan du bära dem hela dagen tack vare dragkedjan och knapparna.

Wrangler är ett ikoniskt denimmärke som är känt för sin oklanderliga kvalitet. Med dessa jeans behöver du inte oroa dig för hållbarheten. De är tillverkade av högkvalitativa tyger och kommer att stå emot tidens tand och förbli i perfekt skick även efter många tvättar.

Så vänta inte längre med att lägga till denna jeans dark wash women's flared Wrangler till din kollektion. Den kommer att vara den perfekta följeslagaren för alla dina outfits och ge dig en trendig och tidlös look. Beställ den idag och gör den till din nya must-have för oklanderlig stil!

Mer information

Varumärke Wrangler
Tillverkarens SKU 112351028
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen