Mules i nubuckläder för kvinnor Birkenstock Madrid

Mules i nubuckläder för kvinnor Birkenstock Madrid
Börjar på: 1 346,70 kr
Upptäck den oslagbara komforten hos nubuck Birkenstock Madrid mules i läder för kvinnor. Välj kvalitet och stil från varumärket Birkenstock.

Slut i lager

Beskrivning

Mules i nubuckläder för kvinnor Birkenstock Madrid

Upptäck den ultimata komforten med nubuck Birkenstock Madrid mules i läder för kvinnor. Dessa mules är tillverkade av det berömda märket Birkenstock och är ett måste för din skosamling. Med sin enkla, eleganta design är de perfekta för alla tillfällen.

Den högkvalitativa nubuck läderöverdelen är mjuk vid beröring och långvarig. Den är dessutom vattenavvisande och lättskött. Innersulan i naturkork formar sig efter din fot för optimalt stöd och exceptionell komfort. Den har också ett extra lager skum för extra dämpning.

Den lätta, flexibla EVA-yttersulan ger tillförlitligt grepp på alla ytor, så att du kan röra dig runt med tillförsikt. Madrid mules har också en justerbar rem för perfekt passform.

Förutom att vara exceptionellt bekväma har dessa mules en tidlös stil som gör dem till ett mångsidigt val för alla kvinnor. Oavsett om det gäller en avslappnad dag på stan eller en elegant kväll ute, Birkenstock Madrid mules kommer att vara din modeallierade.

Tack vare sin överlägsna kvalitet och omsorgsfulla hantverk är dessa mules en varaktig investering i din garderob. Unna dig själv lyxen av komfort och stil med nubuck Birkenstock Madrid läder mules för kvinnor. Beställ nu och upptäck varför Birkenstock är ett referensmärke för älskare av kvalitetsskor.

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1022744
Färg pekannöt
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder
Sortiment Madrid