Behå för kvinnor Triumph Make-Up Soft Touch WHP

Behå för kvinnor Triumph Make-Up Soft Touch WHP

Börjar på: 612,01 kr

360,30 kr

-41%
Hitta absolut komfort med Triumph Make-Up Soft Touch WHP dam-bh. Mjukhet och innovation varje dag.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,01 kr

360,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Make-Up Soft Touch WHP

Triumph Make-Up Soft Touch WHP bh för kvinnor är ett måste för varje kvinnas garderob. Den är designad av det kända underklädesmärket Triumph och erbjuder den perfekta blandningen av komfort och stil.

Med sin feminina, eleganta skärning är denna behå utformad för att passa en kvinnas figur perfekt. Det mjuka materialet i kombination med vadderade kupor ger optimalt stöd samtidigt som den är bekväm att bära hela dagen.

Bh:n har skumkupor som formar och förstärker bysten och ger en naturlig push-up-effekt (up ). Dessutom ger den fina spetsen på framsidan en touch av femininitet och sensualitet.

Triumph är känt för sin expertis inom underkläder, och denna bh är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla över tid samtidigt som den behåller sin form och färg frånorigine.

Oavsett om du letar efter en behå för vardagsbruk eller för ett speciellt tillfälle är Triumph Make-Up Soft Touch WHP det perfekta valet. Dess mångsidiga och tidlösa design gör den till ett måste för alla kvinnor som bryr sig om sitt utseende och sin komfort.

Så damer, titta inte längre än till Triumph Make-Up Soft Touch WHP dam-bh för perfekt stöd och elegans på look. Lägg till den i din underklädeskollektion nu och njut av den perfekta kombinationen av komfort och stil.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10205991-00GT
Färg vanilj
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen