Behå för kvinnor Triumph Triaction Energy Lite N

Behå för kvinnor Triumph Triaction Energy Lite N
Börjar på: 550,80 kr
Släpp loss din energi med Triumph Triaction Energy Lite N dam-bh från Cardio-serien - oöverträffad komfort och stöd!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 550,80 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Triaction Energy Lite N

BH:n för kvinnor Triumph Triaction Energy Lite N är det perfekta sporttillbehöret för alla kvinnor som vill ha optimalt stöd och enastående komfort under sina fysiska aktiviteter. Designad av det kända varumärket Triumph, kombinerar denna behå perfekt stil och prestanda för att stödja dig under alla dina träningspass.

Med sin moderna, strömlinjeformade design är denna behå speciellt utformad för aktiva kvinnor som är måna om sitt välbefinnande. Den smala passformen och det lätta tyget gör den till ett bekvämt plagg som anpassar sig perfekt efter din kroppsform samtidigt som den ger optimalt stöd för brösten.

BH:n Triumph Triaction Energy Lite N för kvinnor har innovativ teknik som säkerställer att huden ventileras perfekt under träning. Så att du håller dig torr och bekväm även under de mest intensiva träningspassen. Dessutom förhindrar de platta sömmarna skav och obehaglig gnidning, för absolut komfort under hela din fysiska aktivitet.

Den integrerade behån ger extra stöd för maximal komfort, medan de justerbara banden gör att du kan anpassa behån efter dina behov. Den simmande ryggen ger total rörelsefrihet och optimalt stöd, även under de mest dynamiska övningarna.

BH:n Triumph Triaction Energy Lite N finns i en rad olika storlekar för att passa kvinnor i alla former och storlekar. Dessutom är den lätt att ta hand om och behåller sin form och prestanda även efter upprepad tvätt.

Oavsett om du gillar yoga, löpning, fitness eller någon annan sport kommer den här behån att följa dig i alla dina aktiviteter med stil och komfort. Den eleganta designen och kvalitetsfinishen gör den också idealisk för vardagsbruk.

Leta inte längre: Triumph Triaction Energy Lite N dam-bh är det perfekta valet för alla kvinnor som bryr sig om sitt välbefinnande och sin look. Lita på att det välkända varumärket Triumph förser dig med en högkvalitativ sport-bh som kombinerar teknik, prestanda och stil. Beställ nu och var redo att möta alla dina träningspass med självförtroende och komfort.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10201677-0003
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen