Bodysuit i mjuk bomull för kvinnor Triumph Modern

Bodysuit i mjuk bomull för kvinnor Triumph Modern

Börjar på: 1 101,72 kr

737,86 kr

-33%
Upptäck absolut komfort med Body women's soft cotton Triumph Modern. En perfekt form och en hög nivå av stöd för att du ska se ut som bäst.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,72 kr

737,86 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bodysuit i mjuk bomull för kvinnor Triumph Modern

Body Women's Soft Cotton Triumph Modern är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter bekväma men ändå snygga underkläder. Med det välkända varumärket Triumph vet du att du får en produkt av högsta kvalitet som uppfyller alla dina förväntningar.

Denna body i mjuk bomull har utformats speciellt för kvinnor och erbjuder en oöverträffad komfortnivå. Det mjuka, lätta tyget formar sig perfekt efter din kropp och ger en perfekt passform och en lätt känsla hela dagen. Oavsett om det är en dag på kontoret eller en speciell utekväll kommer du att känna dig bekväm och självsäker.

Body Women's Soft Cotton Triumph Modern finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Den smala passformen framhäver dina kurvor samtidigt som den ger optimalt stöd för en perfekt passform. Dessutom garanterar tygets kvalitet att body behåller sin form och mjukhet även efter många tvättar.

Förutom att vara bekväm är denna body också mycket snygg. Med sin moderna design och fina detaljer kan den bäras under vilken outfit som helst, från kontoret till gymmet till en utekväll på stan. De smala banden och V-ringningen ger en sexig, feminin touch till detta måste-ha-underklädesplagg.

Triumph är känt för sin kvalitet och känsla för detaljer, och body är inget undantag. Varje del är noggrant tillverkad för att erbjuda en hållbar, högkvalitativ produkt. Så du kan vara säker på att denna body kommer att vara med dig under en lång tid.

Oavsett om du letar efter en bekväm behå för vardagsbruk eller snygga underkläder för ett speciellt tillfälle, är Triumph Modern women's Body soft cotton det perfekta valet. Med sin smickrande passform, oöverträffade komfort och överlägsna kvalitet är denna body ett måste i varje kvinnas garderob. Så unna dig dessa lyxiga underkläder redan idag!

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10185434-00EP
Färg neutral beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen