Behå för kvinnor Triumph Lovely Minimizer

Behå för kvinnor Triumph Lovely Minimizer
Börjar på: 673,23 kr
Gör din figur smalare med Minimizer-bh:n från Triumph. Upptäck Lovely Minimizer kollektion för mindre, mer eleganta bröst.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 673,23 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Lovely Minimizer

Triumph Lovely Minimizer bh för kvinnor är ett måste för alla kvinnor som vill ha optimal komfort och stöd. Den är tillverkad av det kända märket Triumph och är utformad för att uppfylla behoven hos dagens kvinnor.

Med sin eleganta och feminina design är denna behå perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du bär en vardagsoutfit eller en aftonklänning kommer du att känna dig säker och bekväm med denna behå.

BH:n Triumph Lovely Minimizer är speciellt utformad för att minimera bystens storlek och ge perfekt stöd. Tack vare sin avlånga skärning och triangle kupor fördelar den vikten av dina bröst jämnt, vilket minskar trycket på axlar och rygg.

Förutom sin minimerande funktion har behån även justerbara band så att du kan anpassa den perfekt efter din figur. Den har också ett krok- och öglesystem för optimal passform.

BH:n Triumph Lovely Minimizer är inte bara funktionell, den är också mycket bekväm. Den är tillverkad av högkvalitativa material som är skonsamma mot huden och ger optimalt stöd hela dagen.

Lägg till en touch av glamour i din garderob med denna eleganta och feminina behå från Triumph. Oavsett om du har små eller stora bröst är denna behå perfekt för alla kupstorlekar och ger exceptionellt stöd.

Kort sagt, om du letar efter en behå som är bekväm, funktionell och elegant är Triumph Lovely Minimizer dambehå den rätta för dig. Med perfekt stöd och en minimerad silhuett kommer den snabbt att bli din favoritbehå för alla tillfällen. Titta inte längre, köp Triumph Lovely Minimizer dam-bh nu och njut av absolut komfort hela dagen lång.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10166834-0004
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen