Behå för kvinnor Triumph Romy

Behå för kvinnor Triumph Romy

Börjar på: 832,39 kr

549,08 kr

-34%
Visa din kvinnlighet med behån Triumph Romy. Den är bekväm och elegant och ger dig enastående rörelsefrihet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 832,39 kr

549,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Romy

Triumph Romy dam-BH är den perfekta partnern för alla kvinnor som vill ha komfort och stöd. Med det välkända varumärket Triumph kombinerar denna behå kvalitet, stil och funktionalitet för att uppfylla alla kvinnors behov.

BH:n är speciellt utformad för kvinnor och ger optimalt stöd tack vare kuporna i mjuk spets och de justerbara banden. Den eleganta, feminina designen framhäver din byst samtidigt som den ger absolut komfort.

BH:n är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och ventilerande, för komfort hela dagen. Den trådlösa passformen ger en smidig passform utan att ge avkall på stilen.

Oavsett om du letar efter en behå för vardagsbruk eller för ett speciellt tillfälle är Triumph Romy dambehå det perfekta valet. Den tidlösa designen passar alla tillfällen och alla outfits, för en look som är både elegant och bekväm.

BH:n finns i ett brett urval av storlekar och passar alla kroppsformer och garanterar en perfekt passform. Med Triumph kan du vara säker på att få en kvalitetsbehå som uppfyller alla dina förväntningar.

Triumph är känt för sin expertis inom damunderkläder, och Romy bh är ett bevis på det. Du kommer inte att kunna vara utan denna behå när du väl har provat den. Så vänta inte längre, unna dig den komfort och det stöd du behöver med Triumph Romy bh för kvinnor.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10032248-00KF
Färg hudfärg
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen