Bomullsbehå för kvinnor Triumph Elasti Cross

Bomullsbehå för kvinnor Triumph Elasti Cross
Börjar på: 579,50 kr
Upptäck komforten och elegansen i Elasti Cross + Cotton-serien från Triumph, speciellt framtagen för kvinnor som vill ha delikatess och förfining.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 579,50 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bomullsbehå för kvinnor Triumph Elasti Cross

Triumph Elasti Cross bomullsbehå för kvinnor är den perfekta kombinationen av komfort och elegans. Denna behå är designad av det kända varumärket Triumph och är speciellt framtagen för kvinnor som söker optimalt stöd och tidlös stil.

Den är tillverkad av högkvalitativ bomull och är ojämförligt mjuk mot huden och känns bekväm hela dagen. Den korsade skärningen och de breda banden ger perfekt stöd för alla bröst, även de mest generösa.

BH:ns eleganta design anpassar sig till alla kroppsformer och ger varje outfit en feminin touch. Oavsett om du bär den under en tajt klänning eller en avslappnad t-shirt kommer den att vara diskret samtidigt som den framhäver din figur.

Triumph är ett varumärke som är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och den här behån är inget undantag. Den är utformad för att klara tidens tand och behåller sin form och färg även efter upprepade tvättar.

Den här behån finns i flera olika storlekar för att passa alla kvinnor och är ett måste i garderoben. Du kan bära den varje dag, oavsett om det är en dag på jobbet eller en speciell kväll ute.

Välj Triumph Elasti Cross bomullsbehå för kvinnor och unna dig den komfort och elegans du förtjänar. Lita på kvaliteten och expertisen hos Triumph för att känna dig vacker och bekväm i dina underkläder. Beställ din nu och lägg till en touch av stil till din outfit.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10008400-00KF
Färg hudfärg
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen