Shorts för kvinnor Sloggi Basic+

Shorts för kvinnor Sloggi Basic+
Börjar på: 367,16 kr
Cykelbyxor för damer Sloggi Basic+: absolut komfort utan kompromisser. Diskretion och perfektion för dig, mina damer. Pssst...du kommer att älska dem!
Franska storlekar som standard
Börjar på: 367,16 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för kvinnor Sloggi Basic+

Vadarbyxorna Sloggi Basic+ är ett måste i varje modern kvinnas garderob. Dessa shorts med det välkända varumärket Sloggi erbjuder oöverträffad komfort och kvalitet, utan att kompromissa med stilen.

Cykelbyxorna Sloggi Basic+ för damer är utformade för att passa den kvinnliga figuren perfekt. Det mjuka, stretchiga tyget omfamnar dina kurvor på ett smickrande sätt, medan det elastiska midjebandet ger optimalt stöd utan att någonsin kännas tajt. Oavsett om du är på språng eller vilar kommer dessa shorts att hålla dig bekväm hela dagen.

Varumärket Sloggi är synonymt med kvalitet och hållbarhet. Cykelbyxorna Sloggi Basic+ för damer är inget undantag. Dessa shorts är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla länge. Du kommer att kunna använda dem om och om igen, utan att de förlorar sin form eller mjukhet.

Cykelbyxorna Sloggi Basic+ för damer är också extremt mångsidiga. Du kan använda dem under dina träningspass, på en promenad på stan eller till och med för en avkopplande dag hemma. Den enkla, rena designen gör den till en allroundmodell, perfekt för alla tillfällen.

Förutom komfort och kvalitet erbjuder Sloggi Basic+ cykelbyxor för damer även en tidlös stil. Med sin klassiska skärning och eleganta svarta färg kompletterar de alla outfits. De kan bäras under en klänning eller kjol för en snygg, sömlös silhuett, eller på egen hand med en t-shirt för en avslappnad look.

Kort sagt, Sloggi Basic+ damshorts är ett måste för alla kvinnor som vill ha komfort, kvalitet och stil. Med sitt välkända varumärke, smickrande passform och mångsidiga design kommer dessa shorts att vara din osvikliga allierade för alla tillfällen. Lägg till dem i din underklädessamling idag.

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10007643-0003
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen