Behå för kvinnor Triumph Triaction Workout N

Behå för kvinnor Triumph Triaction Workout N

Börjar på: 673,23 kr

462,17 kr

-31%
Upptäck triaction sport-bh från Triumph för en tonad figur och optimal komfort. Ett måste för alla aktiva kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

462,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Triaction Workout N

Triumph Triaction Workout N är det perfekta valet för aktiva kvinnor som letar efter en bekväm, högpresterande sportbehå. Den är designad av det välkända varumärket Triumph och kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig stöd i alla dina sportaktiviteter.

Med en skärning som är speciellt utformad för kvinnor ger Triumph Triaction Workout N optimalt stöd för alla byststorlekar. Oavsett om du gillar yoga, löpning eller fitness, kan du lita på att designen ger dig perfekt stöd så att du kan koncentrera dig helt på ditt träningspass.

Triumph är känt för sin expertis när det gäller att skapa underkläder av hög kvalitet, och Triaction Workout N -bh:n är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är lätt, ventilerande och slitstark för att säkerställa maximal komfort under hela träningspasset.

Den eleganta, moderna designen kommer garanterat att sticka ut. Med sina korsade axelband och V-ringning ger den här behån en feminin touch till dina sportkläder. Dessutom finns den i en rad olika färger för att passa din stil och ditt humör.

BH:n för kvinnor Triumph Triaction Workout N har också innovativ Dynamic Lite-teknik för utmärkt fukthantering. Så att du håller dig torr och bekväm även under de mest intensiva träningspassen. Dessutom har den förformade kupor för bättre andningsförmåga och en naturligt konturerad silhuett.

Oavsett om du är en erfaren idrottskvinna eller nybörjare kommer Triumph Triaction Workout N -bh:n att vara din allierade för optimal prestanda. Låt inte en dåligt passande behå hålla dig tillbaka i dina sportaktiviteter, välj kvalitet och komfort med Triumph Triaction Workout N dambehå från Triumph.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10006486-0004
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen