Trosor för kvinnor Sloggi Chic Midi

Trosor för kvinnor Sloggi Chic Midi

Börjar på: 191,96 kr

145,63 kr

-24%
Upptäck komforten och elegansen hos Sloggi Chic Midi trosor för kvinnor. Bred, platt resår för perfekt stöd, spetsdetaljer.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 191,96 kr

145,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Trosor för kvinnor Sloggi Chic Midi

Trosorna för damer från Sloggi Chic Midi är ett måste för alla kvinnor som vill ha komfort och stil. Dessa trosor tillverkas av det kända märket Sloggi och är den perfekta blandningen av kvalitet och elegans.

Med sin smala passform och midjeresår i midjan formar sig dessa trosor perfekt efter kvinnans kurvor för optimal komfort hela dagen. Det mjuka, lätta tyget känns som en andra hud och är perfekt för åtsittande kläder.

Förutom att vara bekväma att bära erbjuder Sloggi Chic Midi -kalsongerna stor rörelsefrihet tack vare sin sömlösa design. Så du kan ägna dig åt ditt jobb utan att oroa dig för dina underkläder.

Deras eleganta, tidlösa design gör dem till ett måste i din underklädeslåda. De finns i en rad olika färger, så du kan ge din stil fria tyglar genom att välja den som passar dig bäst.

Sloggi är känt för sina kvalitetsprodukter, och Sloggi Chic Midi damtrosor är inget undantag. Deras slitstarka tyg och noggranna finish garanterar att de kommer att hålla livet ut. Dessutom är de lätta att ta hand om och behåller sin form och färg tvätt efter tvätt.

Oavsett om du är på jobbet, på fest eller bara hemma, kommer Sloggi Chic Midi trosor att hjälpa dig att känna dig bra om dig själv. Så vänta inte längre och unna dig oslagbar komfort och stil med dessa dambyxor från Sloggi.

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10005199-0038
Färg krysantemum
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen