Tai-trosor för kvinnor Sloggi Basic+

Tai-trosor för kvinnor Sloggi Basic+
Börjar på: 159,03 kr
Upptäck den ultimata komforten med Supima low-cut trosor i naturlig bomull från Sloggi Basic+, för långvarig elasticitet och överlägsen kvalitet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Börjar på: 159,03 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tai-trosor för kvinnor Sloggi Basic+

Tai-trosor för kvinnor Sloggi Basic+ är det perfekta valet för alla kvinnor som vill ha komfort och stöd varje dag. Dessa trosor, från det kända varumärket Sloggi, är speciellt utformade för att passa kvinnors kurvor perfekt.

De är tillverkade av material av högsta kvalitet och känns mjuka och lätta mot huden. Den höga midjan och spetsinslagen ger den en feminin och elegant look, samtidigt som den ger optimalt stöd.

Tai-trosan för dam Sloggi Basic+ har också den patenterade "Sensitive Plus"-tekniken för enastående elasticitet och andningsförmåga. Så att du kan njuta av absolut komfort hela dagen, utan någon känsla av obehag.

Dessa trosor finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste i varje kvinnas garderob. Oavsett om du är på jobbet, på kvällen eller bara hemma, kommer de säkert att ge oöverträffad komfort.

Lita på Sloggi, ett varumärke som är känt för sina kvalitetsprodukter och oöverträffade expertis inom damunderkläder. Unna dig Sloggi Basic+ tai briefs för kvinnor idag och upptäck den ultimata komforten i kombination med en touch av femininitet.

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10005039-0003
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen