Trosor för kvinnor Sloggi Basic+ Maxi

Trosor för kvinnor Sloggi Basic+ Maxi

Börjar på: 195,76 kr

156,58 kr

-20%
Välj absolut komfort med Sloggi Basic+ Maxi damkalsonger i naturlig Supima-bomull, certifierad för sin överlägsna kvalitet och långvariga elasticitet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 195,76 kr

156,58 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Trosor för kvinnor Sloggi Basic+ Maxi

Damunderkläder från Sloggi Basic+ Maxi är ett måste i varje kvinnas underklädeslåda. Med det välkända varumärket Sloggi är dessa trosor synonymt med komfort, kvalitet och hållbarhet. De är designade speciellt för kvinnor och ger perfekt stöd och en smickrande passform för alla kroppsformer.

Trosan är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och stretchig, vilket ger en personlig passform som anpassar sig efter din kropp utan att trycka ihop eller skapa obehagliga märken. De har också Sloggi patenterad teknik för optimal andningsförmåga för att hålla din hud sval och torr hela dagen.

Trosan Sloggi Basic+ Maxi för kvinnor är ett perfekt val för vardagsbruk. De är tillräckligt diskreta för att kunna bäras under alla typer av kläder, men ändå tillräckligt slitstarka för att tåla vardagligt slitage. Oavsett om du är på jobbet, på gymmet eller hemma och kopplar av, ger den här trosan oöverträffad komfort.

De är också byggda för att hålla. Tack vare sin robusta konstruktion och överlägsna kvalitet tål de upprepad tvätt och behåller sin ursprungliga form och färg frånorigine. Så du behöver inte oroa dig för att byta ut dina Sloggi Basic+ Maxi underkläder efter bara några få användningar.

Dessa trosor finns i en rad olika storlekar som passar varje kvinnlig figur och är ett mångsidigt val för alla stilar och tillfällen. Oavsett om du föredrar dem i klassiskt vitt eller elegant svart, är de det perfekta tillskottet till din underklädessamling.

Kort sagt, Sloggi Basic+ Maxi damtrosor är ett måste för alla komfort- och stilmedvetna kvinnor. Med sin exceptionella kvalitet, smickrande passform och hållbarhet är de det perfekta valet för att må bra hela dagen. Lägg till dem i din underklädeslåda idag och se själv varför Sloggi Basic+ Maxi är ett måste.

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10005037-0026
Färg hud
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen