Behå för kvinnor Triumph Cotton Classic Stretch N

Behå för kvinnor Triumph Cotton Classic Stretch N

Börjar på: 428,38 kr

310,97 kr

-27%
Satsa på komfort och funktionalitet med amningsbehån Triumph Cotton Classic Stretch N från Mamabels damkollektion.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,38 kr

310,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Cotton Classic Stretch N

Triumph Cotton Classic Stretch N bh för kvinnor är ett måste för alla kvinnor som vill ha komfort och stöd. Den är designad av det kända varumärket Triumph och kombinerar perfekt stil och funktionalitet för att ge dig en känsla av välbefinnande hela dagen.

Bh:ar är en viktig del av varje kvinnas garderob och Triumph Cotton Classic Stretch N är inget undantag. Med sin eleganta, tidlösa design passar den till alla tillfällen och alla outfits. Oavsett om du bär den under en ledig t-shirt eller en aftonklänning kommer den att ge dig optimalt stöd och en naturligt välformad figur.

BH:n är tillverkad av stretchbomull och erbjuder enastående komfort. Det mjuka tyget som andas är perfekt för känslig hud och garanterar en känsla av lätthet hela dagen. Tack vare stretchtekniken anpassar den sig dessutom perfekt till din kroppsform för en skräddarsydd passform.

BH:n Triumph Cotton Classic Stretch N har också förformade kupor som ger optimalt stöd för bysten samtidigt som de ger en naturlig form. De justerbara banden ger en personlig passform som passar dina önskemål och din komfort.

Slutligen är Triumph känt för kvaliteten på sina produkter, och den här behån är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och kommer att hålla i många år utan att förlora sin elasticitet eller form.

Kort sagt, Triumph Cotton Classic Stretch N bh för kvinnor är ett måste för alla kvinnor som vill ha komfort och stöd utan att göra avkall på stilen. En bra investering för ett viktigt plagg i din garderob.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10003320-0003
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen