Badkläder för kvinnor, Bikini och badklädestrender

Upptäck våra senaste modeller av badkläder för kvinnor och Bikini. Många märken ✓ Leverans rapide och garanterat bästa pris!
Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De bästa märkena av badkläder för kvinnor till bästa pris

Låt Sneakin hjälpa dig att välja de badkläder som passar dig - vi har ett stort utbud av badkläder för kvinnor i vår nya kollektion, så att du kan få ut det mesta av din sommarsemester.
Med bara några klick kan du välja från ett brett utbud av stilar, storlekar och färger. Vi erbjuder en leveransservice rapide och oslagbara priser. Kom och upptäck vår kollektion av endelade baddräkter i alla stilar på vår onlinebutik.
Beroende på dina preferenser kan du välja mellan en trendig 2-delad baddräkt, en bikini eller en trendig trikini för att tillbringa dina soliga dagar vid poolen eller på stranden.För att skapa din egen baddräktsstil kan du också välja våra trosor, tanga eller string baddräktsbottnar och bandeau baddräktstoppar.

För att kunna erbjuda dig ett brett utbud av kvalitativa och originella badkläder för kvinnor hittar du i vår katalog de ledande märkena inom damkläder somadidas, Hummel, ONLY, Urban Classics, etc.

Från sobra färger som svart, grön eller blå till starka färger som rött eller gult, enfärgat eller med tryck, vi är säkra på att du hittar vad du letar efter i vårt urval.

Hur väljer man en baddräkt när man har mage eller kärlekshandtag?

Att välja en baddräkt kräver alltid en hel del eftertanke, oavsett om du har en mage eller inte, och det är normalt.
Här är några råd vi kan ge dig för att hjälpa dig att hitta den baddräkt som kommer att framhäva din figur, dölja din rundade mage eller dina kärlekshandtag med stil.

På Sneakin är vi noga med att erbjuda badkläder anpassade till plusstorlekar så att du, oavsett din kroppstyp, kan hitta en baddräkt som hjälper dig att njuta av stranden i sommar med sinnesfrid och självförtroende.

2-delad baddräkt med hög midja

För kvinnor som vill dölja sin mage under sommarsemestern är en baddräkt med hög midja helt rätt. Det finns olika modeller av runda 2-delade baddräkter för kvinnor i ett brett utbud av färger och mönster.

De baddräktsbrallor med hög midja som vi erbjuder täcker en stor del av magen, vilket hjälper till att göra midjan smalare och magen plattare - en bra lösning om du föredrar 2-delade badkläder för din sommarstil.
Med delar från toppmärken som Adidas och Hummel, kommer de säkert att passa alla smaker och smaker.

Baddräkt i 1 del

Den perfekta lösningen, eller åtminstone den mest effektiva, är baddräkten i ett stycke som är perfekt för att dölja magen på stranden eller i poolen. Tidlös, anpassningsbar och elegant, den täcker de delar av kroppen som ger kvinnor mest komplex.

Den är åtsittande och formar din silhuett samtidigt som den följer och markerar dina kurvor, och har push-up-kupor (up ) som framhäver dina bröst genom att stödja dem perfekt, med största möjliga komfort.

Badkläder i mörkare färger

Mindre radical, men med större frihet att välja form och modell på baddräkten, mörka färger, särskilt svart, hjälper till att dölja kurvorna! För att göra kroppen smalare och samtidigt se elegant ut, välj en mörk baddräkt som svart, brun eller marinblå.Ett litet tips: välj nyanser med en matt effekt (dvs. ingen glans), medan mönster drar uppmärksamheten bort från din mage.
Resten är upp till dig! Vi har badkläder med märkeslogotyper, som Adidas SH3.RO Mid-Stripes baddräkt för damer med en sportig look. Vi har också badkläder med blommiga och randiga mönster.

Vilken storlek ska jag välja för min dambaddräkt?

Det viktigaste när du väljer en baddräkt för kvinnor, utöver den stil du väljer, är att storleken på produkten är perfekt anpassad till din kroppsform.För att förenkla ditt val har alla våra badkläder samma storlek som damkläder, dvs. S, M, L, XXL.
Till att börja med väljer premier en baddräktskopp som är anpassad till din form och bekväm, så att den täcker och stöder dina bröst när du går på din dag.Oavsett om det är triangeltrosor eller en badtenga ska plagget helst sitta åt i midjan för att inte visa små utbuktningar eller lämna märken på rumpan.

Eftersom badkläder tenderar att töjas med tiden och vid användning rekommenderar vi att du alltid väljer nästa storlek om du tvekar mellan två.

Hitta ett brett utbud av badkläder för kvinnor i alla storlekar till de bästa priserna på Sneakin!