Beskrivning
Optimal matsmältning
Enzymer är en viktig länk i matsmältningsprocessen. De bryter ner maten så att den blir lättare att tillgodogöra sig och så att viktiga mikronäringsämnen kan absorberas. De är idealiska vid laktosintolerans, matsmältningsproblem som uppblåsthet eller efter en riklig måltid.
Unik, vegansk formula
Formulan är framtagen och måttanpassad för Nutri&Co, i Belgique, med enzymer som valts ut för sin effektivitet och traçability. Inga generiskalange med osäkert innehåll och inga tillsatser eller animaliska produkterorigine. Kräv exakt enzymaktivitet per kapsel på etiketten!
Stoppa laktosintolerans
Om du är laktosintolerant vet du hur viktigt laktas är för matsmältningen av de flesta mjölkprodukter. Nutri&Co-mixen innehåller 12 000 ALU laktas (2 kapslar) som hjälper dig att smälta livsmedel som mjölk, grädde, vissa ostar och desserter med fullständig sinnesfrid.