Titta på Nixon Time Teller Solar [Storlek 40,5 mm]

Titta på Nixon Time Teller Solar [Storlek 40,5 mm]
1 784,53 kr
Klockan Nixon Time Teller Solar, en ikon för sofistikering och kraft, förkroppsligar varumärket Nixon i all sin enkelhet. Upptäck den nu.

Från samma modell :

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Titta på Nixon Time Teller Solar

En sann ikon Nixon har just blivit ännu mer kraftfull. Upptäck den nya Time Teller Solar. Time Teller Solar är designad med den enkla sofistikering du känner och älskar och har en större 40 mm boett, ett nytt 5-länkat öppningsbart armband rapide med ett deployant-spänne som kan justeras utan verktyg och 100 m / 10 ATM vattentålighet. Den här klockan är redo att få dig att se bra ut och må bra vart du än går.

Design
Du ärvde inte den här klockan från din far, men den går i arv esprit. Time Teller Solar har en klassisk silhuett och är en tidlös klocka för alla tider. Den kommer att hålla i generationer tack vare sitt helt nya soldrivna urverk.
Motstånd
40,5 mm trycktestad boett, med en vattentålighet på 10 ATM / 100 meter för intensiva sessioner.
Särskild funktion
Inget behov av batterier. En solcellsdriven urtavla ger en långvarig laddning för långvarig kraft. Ett skräddarsytt 20 mm femlänkat armband med frigöringssystem rapide. Nytt justerbart viklås. Inga verktyg behövs. Hurra för dig.
Urverk
Miyota - 2170. Du behöver inte längre oroa dig för batteribyten. Drivs av ljus och går i upp till 4 månader på en enda solcellsladdning.
Vattentålighetsvärde
100 meter / 10 ATM

Mer information

Varumärke Nixon
Tillverkarens SKU A1369-510-00
Färg alla guld/svart
Färg Gyllene
Storlek 40,5 mm - Franska storlekar som standard
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1