Sandaler för kvinnor Kickers Neosummer

Sandaler för kvinnor Kickers Neosummer

Börjar på: 1 163,06 kr

814,14 kr

-30%
Unna dig komfort och stil med damsandaler från Kickers Neosummer, en fräsch touch för dina sommaroutfits.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 163,06 kr

814,14 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Neosummer

Upptäck Kickers Neosummer damsandaler, ett måste för sommarsäsongen! Med sin trendiga design och ojämförliga komfort kommer dessa sandaler att följa med dig på alla dina sommaräventyr.

Varumärket Kickers är känt för sin kvalitet och unika stil. I årtionden har det erbjudit tidlösa, slitstarka skor för alla tillfällen. Och damsandaler från Neosummer är inget undantag. De är designade med exceptionell hantverksskicklighet och kombinerar stil och komfort till perfektion.

Sandalen Neosummer är speciellt utformad för kvinnor. Den eleganta, feminina designen gör den till det perfekta valet för soliga dagar. Oavsett om du är i stan, på stranden eller på semester, kommer dessa sandaler att ge en touch av femininitet till alla dina outfits.

Sandalerna Kickers Neosummer är tillverkade av högkvalitativa material och klarar alla utmaningar. Gummisulan ger optimalt grepp, medan läderremmen ser till att dina fötter får perfekt stöd. Så att du kan njuta av dagen utan att behöva oroa dig för dina skor.

Damsandalerna från Kickers Neosummer finns i en mängd olika färger och passar alla stilar. Oavsett om du föredrar klara, djärva färger eller tidlösa, neutrala nyanser finns det något för alla. Så du kan välja den som bäst passar din personlighet och garderob.

Förutom att vara snygga och bekväma är Neosummer sandaler också mycket praktiska. Spännet ger perfekt passform och den lätta vikten gör dem idealiska för långa promenader eller dagar i parken. De kommer att bli ditt favoritval för alla dina sommaraktiviteter.

Leta inte längre, damsandaler från Kickers Neosummer är det perfekta valet för att kombinera stil, komfort och praktik i sommar. Så vänta inte längre och lägg till dem i din skosamling nu! Med Kickers kan du vara säker på att göra rätt val för dina fötter.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 860710-50-17
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1