Tränare KangaROOS Aussie Mono

Tränare KangaROOS Aussie Mono

Börjar på: 1 346,08 kr

1 211,42 kr

-10%
Skorna KangaROOS Aussie Mono har en unik stil med sin dolda ficka. Var trendig med KangaROOS.

Slut i lager

Beskrivning

Tränare KangaROOS Aussie Mono

KangaROOS Aussie Mono är den perfekta kombinationen av stil, komfort och kvalitet. Dessa sneakers är designade av det kända märket KangaROOS och är ett måste för alla modeälskare.

Med en ovandel i syntetiskt läder av hög kvalitet ger dessa sneakers perfekt passform och optimalt stöd för dina fötter. Den robusta gummisulan ger perfekt grepp på alla underlag, så att du kan gå tryggt och säkert.

Den enfärgade designen ger skorna en modern och elegant look look, perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en avkopplande dag på stan eller ett intensivt träningspass, kommer KangaROOS Aussie Mono -skorna att ta dig ut med stil.

Förutom att se bra ut erbjuder dessa sneakers också exceptionell komfort tack vare den dämpade innersulan och det innovativa dämpningssystemet. Så du kan bära dessa sneakers hela dagen utan att känna dig trött eller obekväm.

Skorna KangaROOS Aussie Mono är också mycket praktiska tack vare snörningssystemet, som gör att du kan justera dem efter dina önskemål för optimalt stöd.

Kort sagt, KangaROOS Aussie Mono sneakers är det perfekta valet för alla som letar efter en sko som är trendig, bekväm och av hög kvalitet. Lägg till dem i din skosamling nu och njut av ojämförlig stil varje dag!

Mer information

Varumärke KangaROOS
Tillverkarens SKU 47295-000-6405
Färg rosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen