Klänning för kvinnor Freeman T Porter Juna Tigrea

Klänning för kvinnor Freeman T Porter Juna Tigrea

Börjar på: 1 101,23 kr

825,90 kr

-25%
Släpp loss din femininitet med klänningen Juna Tigrea från Freeman T Porter, ett måste för en oemotståndlig, trendig look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 101,23 kr

825,90 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Klänning för kvinnor Freeman T Porter Juna Tigrea

Damklänningen Freeman T Porter Juna Tigrea är ett elegant och trendigt val för moderna kvinnor. Med sitt välkända varumärke Freeman T Porter förkroppsligar denna klänning perfektesprit av dammode.

Klänningen är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och är designad för att framhäva den feminina silhuetten. Den eleganta, tidlösa designen är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute på stan.

Det högkvalitativa tyget som klänningen är tillverkad av ger en ojämförlig komfort och mjukhet. Dessutom har klänningen ett unikt tigertryck som ger din stil en touch av vildhet. Förutom att tigermotivet är mycket trendigt den här säsongen, symboliserar det också styrka och självförtroende.

Den smala passformen på klänningen met framhäver den feminina silhuetten och smickrar kurvorna. Spetsdetaljerna vid halsringningen och ärmarna ger klänningen en feminin och fin touch.

Damklänningen Freeman T Porter Juna Tigrea är ett måste för alla fashionistas som letar efter en vågad och elegant look. Tillsammans med ett par högklackade skor och matchande accessoarer kommer klänningen garanterat att väcka uppmärksamhet.

Så damer, lägg till denna underbara Freeman T Porter klänning i din garderob just nu. Med sin unika stil, smickrande passform och trendiga tryck kommer den garanterat att bli din favoritklänning för alla tillfällen. Beställ idag och anta en feminin och kraftfull look med Freeman T Porter Juna Tigrea damklänning.

Mer information

Varumärke Freeman T Porter
Tillverkarens SKU 24122405-F1257
Färg tropisk grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1